Tel. 0492 55 34 77

s1 s2 s3 s4 s5 s6
preload image preload image

WIFI netwerken

Wifi is een bijna onmisbaar onderdeel geworden. Of het nu gaat om een draadloos gastennetwerk voor bedrijven, zorgcentra, winkelcentra, treinstations, horecagelegenheden, sportcentra of scholen. De grote verscheidenheid aan gebruikers en apparaten maakt een openbare ruimte voor een IT afdeling tot een behoorlijk uitdagende omgeving. Een betrouwbaar, stabiel en goed beveiligd Wifi netwerk uitrollen is dan een mooie uitdaging. Ons advies biedt concrete ondersteuning bij het ontwerpen en inrichten van een draadloos wifi netwerk. Dit vraagt om de juiste oplossing, aanpak en installatie. DTC systems biedt flexibele WIFI oplossingen voor zakelijke toepassingen. Hierdoor zijn we in staat om het Wifi netwerk optimaal uit te rollen en in te richten.

Een goed dekkend netwerk is mogelijk, zelfs in uitdagende omgevingen waar veel gebruikers tegelijk van het netwerk gebruik maken. Door het netwerk in VLAN's op te delen is het mogelijk om draadloos toegang te verlenen aan eigen medewerkers of gasten. Hierdoor kunnen de gasten gebruik maken van het netwerk of het internet, maar niet bij de informatie die niet voor hen bestemd is.

Een Wifi netwerk moet altijd beschikbaar zijn voor de diverse gebruikers, eenvoudig centraal beheerd kunnen worden, stabiel, veilig en probleemloos zijn.
Wij adviseren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden en voordelen van een goed Wifi netwerk.

Onze partners

logo-kpnlogo-telfortlogo-vodafonelogo-panasoniclogo-avayalogo-samsunglogo-htclogo-applelogo-panduitlogo-ciscologo-netgear

Twitter

As it happened: Hong Kong T20 Blitz – Day Three https://t.co/kVsOq5qvRt
Video highlights of DTC HK T20 BLITZ 2016 https://t.co/6cE3sucRik

Contactgegevens

icon-address  

Rooseindsestraat 56
5705 BV Helmond

     
icon-tel  

Tel: +31 (0) 492 55 34 77

icon-fax  

Fax: +31 (0 492 55 32 04

icon-email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

© 2017 Copyright - DTC-systems.nl - Webrealisatie: Digisolve-MijnICT