Tel. 0492 55 34 77

s1 s2 s3 s4 s5 s6
preload image preload image

Mobiele Telefonie

De wereld van mobiele telefonie wordt steeds omvangrijker, belangrijker en zelfs onmisbaar voor iedere organisatie. Het bijhouden van alle ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van mobiele telefonie is uitgegroeid tot een dagtaak. Een onderwerp waar u liever niet de hele dag mee bezig bent. Wij zijn van mening dat u zich volledig moet kunnen concentreren op uw corebusiness.

U wilt niet maandelijks te veel betalen of met onverwachte extra hoge kosten worden verrast aan het eind van de maand. Een goede afstemming kan tot forse besparing leiden.
Het is van belang om eerst uw huidige situatie in kaart te brengen: Hoeveel wordt er gebeld? Wat zijn de gesprekskosten? Is er veel internationaal telefoonverkeer? Verstuur ik veel data? Zijn er veel onderlinge gesprekskosten? Zo maar een paar vragen die van belang zijn in de keuze die u kunt maken. Door onze ruime ervaring kennen wij de markt goed en adviseren wij u graag over het besparen op mobiele kosten en het optimaliseren van de bereikbaarheid. In combinatie met de wensen en behoeften maken wij per organisatie op basis van gesprekstarieven, abonnementskosten en netwerkkwaliteit een uitgebreide analyse.

Onze provider onafhankelijke status zorgt ervoor dat we door middel van benchmark een objectief advies aan u uit brengen. Wij zijn altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw organisatie die u in veel gevallen een besparing op kan leveren.

Naast advies en mobiele abonnementen kunt u bij ons ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan telefoontoestellen, accessoires.

Uw bereikbaarheid, onze zorg

Een optimale bereikbaarheid is voor iedere organisatie van groot belang maar in de meeste gevallen geen core-business. DTC Mobile heeft van uw bereikbaarheid haar specialisme gemaakt. Wij staan voor een totale ontzorging op het gebied van mobiele telefonie.

Een aantal voordelen van onze ontzorging:
- Wij maken graag een vrijblijvende kostenanalyse van uw huidige kosten
- Wij zijn onafhankelijk en altijd op zoek naar de beste deal voor u
- Wij sluiten uw nieuwe nummers aan, u hoeft hiervoor niets te doen
- Wij regelen uw nummerbehoud en de overstap naar een nieuwe provider
- Wij maken een tussentijdse kostenanalyse zodat eventuele onnodige kosten voorkomen kunnen worden
- Ook voor de service en garantie op uw toestellen kunt u bij ons terecht

Kortom: wij zijn voor u hét aanspreekpunt voor al uw mobiele telefonie vragen zodat u de volledig focus kunt leggen op uw organisatie.

Onze partners

logo-kpnlogo-telfortlogo-vodafonelogo-panasoniclogo-avayalogo-samsunglogo-htclogo-applelogo-panduitlogo-ciscologo-netgear

Twitter

As it happened: Hong Kong T20 Blitz – Day Three https://t.co/kVsOq5qvRt
Video highlights of DTC HK T20 BLITZ 2016 https://t.co/6cE3sucRik

Contactgegevens

icon-address  

Rooseindsestraat 56
5705 BV Helmond

     
icon-tel  

Tel: +31 (0) 492 55 34 77

icon-fax  

Fax: +31 (0 492 55 32 04

icon-email   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

© 2017 Copyright - DTC-systems.nl - Webrealisatie: Digisolve-MijnICT